Camping

Maak je geen zorgen over je nachtelijke vervoer naar huis. Ook dit jaar kan je heerlijk overnachten op onze Backyard-camping! Toegang tot de camping zit inbegrepen in je festivalticket en komt met – jawel! – gratis ontbijt. Geen enkele reden dus om niet tot in de vroege uurtjes op de dansvloer te staan.

Het festivalterrein en de camping opent op 11 september om 13u00 en sluit op 12 september om 13u00. Toegang tot de camping is enkel mogelijk op vertoon van een geldig festivalticket of polsbandje. Aangezien de camping onderdeel uitmaakt van het festivalterrein, is niet toegestaan eigen drank of eten mee te nemen op de camping.

Do's & Don'ts

·       Een geldig festivalticket geeft recht op toegang tot de camping en deelname aan het ontbijt.

·       De camping maakt integraal deel uit van het festivalterrein. Het huisreglement en de ticketvoorwaarden zijn bijgevolg van kracht zowel op de camping als op het festivalterrein.

·       In het kader van ons geen-afval-plan, is het niet toegestaan eigen drank of eten mee te nemen op de camping en het festivalterrein. Er is voldoende eetgelegenheid op ons terrein en ons gratis ontbijt stilt alvast je honger in de ochtend

·       Wapens, drugs, scherpe voorwerpen en andere voorwerpen die als gevaarlijk beschouwd kunnen worden, zijn ten strengste verboden op het festival- en campingterrein.

·       Vuur maken is ten strengste verboden op het festival- en campingterrein. Gasvuurtjes, barbecues, kaarsen en vuurwerk zijn bijgevolg niet toegestaan.

·       Honden en andere huisdieren zijn niet toegelaten op het festival- en campingterrein.

·       Mobilhomes, campers, caravans en andere kampeervoertuigen zijn verboden op het festivalterrein en de camping.

·       De festivalbezoeker wordt geacht respect te hebben voor medebezoekers, de organisatie, buurtbewoners en de omgeving.