Locatie

Backyard Festival is veranderd van locatie. Ons nieuwe terrein bevindt zich in de tuin van Plantentuin “De Kleine Boerderij”, Ossenweg 1, 2330 Merksplas. Volg de aangegeven bewijzering naar de inkom, parking of fietsenstalling van het festival.

Woon je in de buurt?
Kom dan zeker met de fiets naar Backyard Festival. Je vindt een ruime fietsenstalling aan de inkom van het festivalterrein.

Met de trein

De dichtstbij gelegen treinstations zijn station Noorderkempen en Station Turnhout. Het is aangewezen om van hieruit je tocht per bus verder te zetten.
Vanuit station Turnhout neem je best lijn 430 richting Hoogstraten – Meerseldreef of lijn 432 richting Rijkevorsel – Brecht.
Vanuit station Noorderkempen neem je best lijn 432 richting Rijkevorsel – Merksplas – Turnhout.

Meer info over deze routes per bus vind je hieronder.

Met de bus

Kom je naar Merksplas met buslijn 430 vanuit Turnhout?

Stap dan af aan halte Kweekstraat. Wandel een hondertal meter terug, steek de straat over en ga de Ossenweg in.
Deze lijn stopt in Reusel, Arendonk, Oud-Turnhout, Turnhout (station), Merksplas, Hoogstraten, Meer, Meerle en Meerseldreef.

Kom je naar Merksplas met buslijn 432 vanuit Turnhout?
Stap dan af aan halte Kweekstraat. Wandel een hondertal meter terug, steek de straat over en ga de Ossenweg in.

Deze lijn stopt in Arendonk, Oud-Turnhout, Turnhout (station), Merksplas, Rijkevorsel, Sint- Lenaerts en Brecht (Station Noorderkempen).

Kom je naar Merksplas met buslijn 432 vanuit Brecht?
Stap dan af aan halte Kweekstraat. Van hieruit is het slechts 450m wandelen! Wandel verder richting Merksplas en neem de eerste afslag rechts, Ossenweg.
Deze lijn stopt in Brecht (Station Noorderkempen), Sint-Lenaerts, Rijkevorsel, Merksplas, Turnhout (station), Oud-Turnhout en Arendonk.

Met de auto

Voor bezoekers die per auto komen is een gratis parking en kiss & ride zone voorzien op 500 meter van het festivalterrein. Als GPS-locatie geeft je Steenweg op Wortel 1, Merksplas in. De parking zal duidelijk wordt aangegeven door wegwijzers. Gelieve de Ossenweg niet in te rijden per auto, deze weg is uitsluitend voorbehouden voor artiesten en leveranciers.
Parkeren is gratis en op eigen risico.

Voor meer informatie, contacteer ons op info@backyardfestival.be